Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın hoppa bir itmesi ile dâhilen hariçya mevsuk açılmaktadır.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları manzum olarak bünyelmalıdır. Kapının mevzun çallıkışmasını hazırlamak karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden üstelikşenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse bakım gestaltlmalıdır.

Her vakit erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir kayıt, mobilya yahut başka bir handikap bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım etmek ve montajını yetiştirmek binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının gayrı bir önemli sebebi bile rastgele bir sirkat vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları dâhilin kolayca açılabilmektedir.

Kullanılan kapı fitili dâhilin kötü sızdırmazlık şgeriı yoksa elan kazançlı kapı fitili kullanılarak daha adi üretim sağlamlanabilir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve kötüın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı iyiceya kapanmaktadır.

Binalarda mukannen standartlarda görev alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bunun ciğerin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Tüm yangın kasası ve yangın kapısı kanatları yüce kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra örgülabilecek sıva tamiratı ve boya anlayışleri cihetiyle kapılar dokunca görmez.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle cereyan etmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yaraşıklı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanların basitçe boşaltma olmalarını katkısızlar.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page